Presentatiegids op eigen kracht!

Presentatiegids 2018Al jarenlang beschikt Pelikaan over een mooie presentatiegids. Een project dat, mogelijk gemaakt door de Businessclub Vrienden van Pelikaan, een uitstekend visitekaartje is voor de gehele vereniging. De eerste tien jaar hebben we op een prettige manier samengewerkt met Mahony Media Groep. En samen zijn we telkens tot het gewenste resultaat gekomen. Hier willen we Mahony Media Groep dan ook hartelijk voor bedanken! Maar vanaf de 11e editie zijn we het anders gaan doen…

We regelen nu het gehele project vanuit de club! Dit betekent dus dat we vanaf heden niet alleen de redactie, maar tevens de advertentieverkoop volledig in eigen beheer zullen gaan doen. Waarom? Nou daar is maar één reden voor. Zodoende is dus een nóg groter deel van de opbrengst direct voor onze mooie vereniging beschikbaar! We dienen dus enkel het fabriceren van de presentatiegids te bekostigen. Bovendien is de Peli-organisatie hier inmiddels professioneel genoeg voor, Businessclub en vereniging werken nauw samen binnen dit project én we werken samen met een geweldige (echte Peli-)partner, namelijk Drukkerij Obreen.
En nóg leuker, het gaat hartstikke goed! We verkopen jaarlijks behoorlijk wat advertenties, maar… er is altijd nog wel een plaatsje vrij voor uw advertentie! Interesse? Wilt u ons ook helpen met dit mooie project? En tevens uw bedrijf op een echte Peli-manier promoten?